Werkwijze, vergoeding en tarieven

Logopediepraktijk Doelgericht heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract (behalve CZ), waardoor de behandelingen rechtstreeks worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering. U hoeft dus niet eerst zelf te betalen en vervolgens te declareren bij uw zorgverzekeraar wanneer de behandeling wordt vergoed. Dit gaat allemaal via de logopedist.  Aan de zorgverzekeraar wordt het tarief voor een normale zitting (= een logopedische behandeling) gedeclareerd. Het tarief wat voor 2014 is vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) is €38,03 euro. Bij Logopedie Doelgericht duurt een behandeling maximaal 25 minuten en worden 5 minuten voor voorbereiding en contact met derden (bijv. een leerkracht) gereserveerd. Indien uw zorgverzekeraar de directe toegang logopedie vergoedt, kunt u zonder verwijzing terecht. Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje 'Direct naar de logopedist'. 

Eerste bezoek 
Bij uw eerste bezoek dient u het volgende mee te nemen:

  • Uw verzekeringspasje
  • Een geldig legitimatiebewijs, dit geldt ook voor kinderen
  • Indien u op verwijzing van uw behandelend arts komt, dan dient u de verwijsbrief ook mee te nemen 

Afmelding  
Geplande afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Indien u afzegt minder dan 24 uur van te voren, zijn wij genoodzaakt de geplande behandeltijd in rekening te brengen. U ontvangt van ons een rekening, welke gelijk is aan het behandeltarief dat is vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit bedrag is voor eigen rekening en wordt door de zorgverzekeraar niet vergoed.

Klachtenregeling
Wij doen onze uiterste best om de behandeling naar beiderzijds wensen te laten verlopen, maar mocht u ondanks dat toch ontevreden zijn dan kunt u uw onvrede het beste bespreken met degene die daar volgens u verantwoordelijk voor is. Dit is de snelste manier waarop de oorzaak van uw onvrede kan worden besproken en/of weggenomen.

Wanneer u uw onvrede liever op een andere manier kenbaar wenst te maken kunt u een brief schrijven of gebruikmaken van het klachtenformulier dat u hier vindt. U kunt het formulier printen en daarna opsturen naar het onderstaande adres. Wij zullen met de grootst mogelijke zorg met uw klacht omgaan en hierover contact met u opnemen.

De brief en/of het formulier kunt u sturen naar:

Logopedie Doelgericht
t.a.v. D. Warlich
Klaphekweg 40G
6713 HN Ede

© Logopedie Doelgericht - Hilversum
websdesign: Scriptus-Design